Uzun Turlar için Kırmızı Bisiklet Çantası Takımı. Bisiklet Heybesi, Bisiklet Kadro Heybe, Bisiklet Kadro Çantası ve Sele Altı Çanta Birarada

Bisikletinize kırmızılı çantalar almak istiyorsanız aşağıdaki seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Uzun Turlar için geniş hacimli (yaklaşık 65 litre olarak hesapladım) bir heybe + kadro heybesi + Üçgen kadro Çantası + Sele Altı çanta. Hepsi birbiri ile ve bisikletinizle uyumlu.

Tek tek almak isterseniz Fiyatlar:
Uzun Tur Heybesi: 99 TL
Kadro Heybe: 33 TL
Üçgen Kadro Heybesi: 27 TL
Sele Altı Çanta: 27 TL
TOPLAM: 186 TL

Ancak tam takım aldığınızda 166 Lira, Kargo dahil hem de 9 taksit seçeneği ile

Kredi kartı ile peşin almak için Bisiklet.com ilanı

Taksitli almak için Sanalpazar ilanı

Her iki ilan da mavi set için ama alıp kırmızı ya da diğer renklerden hangisini istediğinizi söylerseniz ona göre gönderim yapılacaktır)






2 yorum:

  1. Ben komple set almak istiyorum Ancak tam takım aldığınızda 166 Lira, Kargo dahil hem de 9 taksit seçeneği ile demiştiniz nasıl alabiliriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. bu blogda eski fiyatlarımız yer almaktadır. artık ürünlerimizi www.semcanta.com üzerinden satıyoruz. Ayrıca sanalpazardan 9 taksitli satışlarımız da devam ediyor. bahsettiğiniz takımı http://www.sanalpazar.com/tur-heybesi-kadro-heybe-ucgen-canta-sele-alti-cantasi/i-30097510 adresinde 195 Tl'ye alabilirsiniz. Ancak stoklarımızda Kırmızı, siyah ve gri uzun tur (55 lt) heybeler yer almamaktadır. sorularınızı bilgi@semcanta.com mail adresimize mail atarak sorabilirsiniz. bol pedallı günler dilerim.

      Sil