Kadro için mini heybe - Siyah ve Kırmızı-Siyah modelleri- Kargo dahil 32 TL


 Su geçirmez kumaştan imal edilmiştir.
 Telefon takılan kısım ayrılabilmektedir.
Bağlantı oldukça pratiktir.




Bagaj heybesi ile takım olabilmektedir.





3 yorum:

  1. Çift taraflı kadro heybesi gerçekten çok kullanışlı bir çanta oldu benim için. Aslında ilk olarak Berk Sürücü Eniştemizin bisikletinde görüp hayran olduğum, bir iki kere de üstüne yatmayı düşünüp sonradan vazgeçtiğim heybeyi almaya karar verdiğimiz esnada fiyatını bisikletçilerde 40 - 45 TL olarak görünce biraz üzülmüştüm. Daha sonra nasıl oldu bilmiyorum ama işin içinde bulduk kendimizi.
    Çantayı kullandıktan sonra, keşke daha önce alsaydım diyorum. İşe bisikletle gidip gelen biri olarak, ceplerin birine; cüzdan, kentkart, anahtar gibi eşyalarımı, diğerine ise çok amaçlı çakımı, telefon şarj kablolarımı, harici hard disk gibi yanımdan ayırmadığım eşyalarımı koyuyorum. Çantanın üst tarafındaki şeffaf cepli, dokunmatik telefonumu içinden çıkarmadan kullanabildiğim cırtlı kısma ise telefonu koyup seyir halinde gelen SMS'leri ve çağrıları görebiliyorum. Ayrıca telefonumun kulaklığı yanımda ise konuşmamı da yapabiliyorum. Kısacası benim için çok kullanışlı oldu bu çanta. Sizlere de aynı işlevselliği sağlayacağına inanıyorsanız, ben alın derim.

    YanıtlaSil
  2. Bugün arkadaşımla birer tane aldık.Kesinlikle çok kullanışlı ve kaliteli malzemeden üretilmiş.Herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. Facebookta Perşembe Akşamı Biskletçileri Sitesinde tesadüfen görüp Senem Hanımla irtibaata geçtim ve PTT kargo ile heybelerim ertesi gün elime ulaştı. Ben hem kadrana takılan küçük heybeden hem de arkaya takılan heybeden aldım. Heybeler tam istediğim gibi çok kullanışlı, çok kaliteli malzemeden ve üstelik de ithal ürünlerle kıyasladığımız da çok çok uygun fiyatta. Senem Elmalı'ya çok teşekkür ederim. Benim arzum bisiklet sevdalısı güzel arkadaşlarımla uzun turlara çıkmak ama şimdilik şehir içinde alışveriş malzemelerimi koymak için kullanacağım. Ben tereddütsüz alın derim...Bol pedallı sağlıklı günler :)

    YanıtlaSil